MEEWERKEN

Als iedereen meewerkt kunnen we de dingen veel beter doen. Daarom werkt iedereen bij Coop Centraal in principe één keer per maand voor ca. drie uur mee. Tijdens onze opstartfase hebben we vooral nood aan mensen die bij ons komen winkelen. Laat het werken je dus niet beletten in de winkel langs te komen. Aan de andere kant rekenen we wel volledig op vrijwilligers. Met hoe meer we zijn hoe makkelijker dat is. We verplichten je dus niet om mee te doen, maar moedigen het wel sterk aan.

AANTAL UUR DAT IEDERE COÖPERANT MAANDELIJKS MEEWERKT

PRAKTISCHE TAKEN

We hebben vooral mensen nodig die de winkel mee willen openhouden tijdens de drie openingsmomenten. We hebben het liefst dat je dat doet als vaste coöperant (dan neem je iedere maand dezelfde shift op), dat vermindert de planlast bij de administratie.

THUISTAKEN

Heb je zelf een idee om iets van thuis uit te doen? Dan kan dat. Er is namelijk erg veel te doen bij een socio-culturele supermarkt :). Spreek ons eens aan via een mailtje en vertel ons waar je ons mee kan helpen. We kunnen alles gebruiken!

VETERANEN

Heb je zin om een extra engagement op te nemen? Ons project mee te realiseren? Dan kan je veteraan worden en over een specifiek deel van de werking verantwoordelijkheid nemen. Veteranen leiden andere coöperanten op en nemen mee beslissingen wanneer dat snel moet gebeuren.