Marma

Marma is een Tiens familiebedrijf dat zich sinds 1995 specialiseert in biologische voeding en dranken. Ze hebben speciale aandacht voor duurzaamheid en allergiën en hebben een aanbod van meer dan 5000 producten.

Hygiena

Hygiena is al bijna zeventig jaar een groothandel in biologische voeding. Het Sint-Niklaase familiebedrijf was al lang voor het een hype was bezig met gezonde en natuurlijke producten, daarom zijn ze ook vernoemd naar Hygeia, de Griekse godin van de gezondheid

De Siroperie

De Siroperie maakt ambachtelijke siropen met seizoensgebonden kruiden en bloemen en biologische rietsuiker. Hun smaken zijn speciaal ontwikkeld om je te inspireren bij het bereiden van huisgemaakte limonades, mocktails, cocktails en warme dranken.

 

Domaine Des Cognettes

Het Domaine Des Cognettes is een biologische en agro-ecologische wijndomen in Clisson, nabij Nantes. We importeren hun wijnen direct.

Bieren van Begeerte

Microbrouwer Koen Fierens brouwt de Kamil-bieren in Berchem. De hop die hij gebruikt wordt in Lint verbouwd.

Figa Kombucha

Figa kombucha is een kleinschalige kombucha-brouwerij in Antwerpen. Yassine brouwt kombucha waarbij hij focust op de thee; er worden geen extra smaakmakers toegevoegd en alle aroma’s van de kombucha zijn afkomstig van de thee. Hierdoor is Figa kombucha de ideale drank om je favoriete thee verder te ontdekken.

Oxfam Wereldwinkel

De wereldwinkel is al sinds decennia een gekende naam in het Fairtrade-circuit. Als pioniers in Fairtrade hebben zij directe contacten met mensen in het globale zuiden. Hun partners krijgen een extra bonus bovenop een eerlijke prijs, waardoor ze zich verder kunnen ontwikkelen.