Marma

Marma is een Tiens familiebedrijf dat zich sinds 1995 specialiseert in biologische voeding en dranken. Ze hebben speciale aandacht voor duurzaamheid en allergiën en hebben een aanbod van meer dan 5000 producten.

De Siroperie

De Siroperie maakt ambachtelijke siropen met seizoensgebonden kruiden en bloemen en biologische rietsuiker. Hun smaken zijn speciaal ontwikkeld om je te inspireren bij het bereiden van huisgemaakte limonades, mocktails, cocktails en warme dranken.

 

Figa Kombucha

Figa kombucha is een kleinschalige kombuchabrouwerij in Antwerpen. Yassine brouwt kombucha waarbij hij focust op de thee; er worden geen extra smaakmakers toegevoegd en alle aroma’s van de kombucha zijn afkomstig van de thee. Hierdoor is Figa kombucha de ideale drank om je favoriete thee verder te ontdekken.

Veganation

Veganation is een veganistische vereniging in de Brederodestraat in Antwerpen, waar je voor een zachte prijs een lekkere maaltijd krijgt. Enkele keren per jaar importeren ze vegan worsten uit Polen, die je van tijd tot tijd terug kan vinden in onze webshop.

Hygiena

Hygiena is al bijna zeventig jaar een groothandel in biologische voeding. Het Sint-Niklaase familiebedrijf was al lang voor het een hype was bezig met gezonde en natuurlijke producten, daarom zijn ze ook vernoemd naar Hygeia, de Griekse godin van de gezondheid