Veelgestelde vragen

Waar staat het project?

 Sinds juli 2023 combineren we prefinanciering, waarbij coöperanten op voorhand bestellen en betalen via onze webshop, met winkelen tijdens de openingsuren in de Patriottenstraat 27. We hebben dus steeds meer producten in stock waardoor je gewoon langs kan komen. De volgende stap is meer coöperanten aantrekken om zo het productgamma en de openingsuren uit te breiden.

Verkopen jullie enkel biologische producten?

Nee, we willen altijd betaalbare producten aanbieden. Wanneer de biologische producten betaalbaar zijn zullen we enkel die aanbieden. Waar dat niet zo is, zijn we van plan om zowel een goedkoper product als een biologisch product aan te bieden. Op die manier proberen we alle mensen aan te trekken en niemand te discrimineren in onze productkeuze.

Ik ben producent en wil graag aan jullie verkopen

We werken heel graag met lokale producenten. Stuur een mailtje naar producten.coopcentraal@gmail.com en we komen eens samen.

Moet ik meewerken als coöperant?

Ja, dat is de enige vereiste om te kunnen winkelen in onze winkel. Wil je graag ons project steunen maar kan je niet meewerken? Je kan ons ook financieel ondersteunen. Onderzoek uit andere intiatieven zoals het onze wijst uit dat het project enkel werkt als iedereen meedoet.

Ik wil dit project mee organiseren!

Heel fijn dat je mee wil doen! Stuur een mailtje naar de.cooperant@gmail.com of bel naar 0483094678 en we proberen eens af te spreken.

Ik kan niet in de winkel werken!

Kan je niet in de winkel werken om gezondheids- of andere redenen? Dat is geen probleem, we spreken een andere taak met je af die moet gebeuren om de winkel in goede banen te leiden.

Kunnen mijn familieleden winkelen in de supermarkt?

Ja. Iedere coöperant mag twee mensen uit hun huishouden het recht geven om te winkelen in de supermarkt.

Is de algemene vergadering verplicht?

Nee, je moet niet naar de vergadering komen als je dat niet wilt. We communiceren op voorhand waar en wanneer de AV doorgaat.